24/7 transport

Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf dat spoedleveringen kan uitvoeren? Dan bent u bij Edcor aan het juiste adres! Dankzij ons 24/7 transport kunt u ons altijd inschakelen voor het vervoeren van goederen of pakketten. Wij gaan er dan voor zorgen dat deze goederen zo snel mogelijk op de gewenste bestemming worden afgeleverd.

Wat houdt het 24/7 transport in?

Het kan voorkomen dat u op korte termijn goederen of pakketten moet bezorgen. In dat geval staat Edcor klaar om u te helpen. Het 24/7 transport houdt in dat u ons altijd kunt bereiken. Dat betekent dat u ook ’s nachts en in het weekend contact met ons op kan nemen. Zodra we de opdracht besproken hebben gaan wij voor u aan de slag om het pakket of de goederen te bezorgen. U kunt de voortgang bijhouden dankzij het GPS-Buddy systeem. Zo kunt u zien waar wij ons bevinden en wanneer de pakketten of goederen geleverd worden. Via onze website kunt u inloggen bij dit systeem. Wij kunnen vrijwel alle soorten goederen leveren met het 24/7 transport. De lading mag tot 25 ton zijn. U kunt ervoor kiezen om een pakket te laten bezorgen, maar wij kunnen ook grote goederen vervoeren. Onze koeriers werken zowel binnen Nederland als binnen Europa. Dankzij de vele mogelijkheden is de kans erg groot dat wij ook uw bedrijf kunnen helpen met het transport.

Het 24/7 transport inschakelen

Wilt u gebruik maken van het 24/7 transport? U kunt dan direct contact met ons opnemen. Wij raden u aan om telefonisch contact op te nemen zodat we meteen met uw opdracht aan de slag kunnen gaan. Als u vragen heeft over het transport, dan kunt u ook een mail sturen of het contactformulier invullen. U kunt tevens een offerte aanvragen door het offerteformulier in te vullen.