Internationaal transport

Heeft u regelmatig goederen of producten die naar het buitenland vervoerd moeten worden? U kunt dan rekenen op het internationaal transport van Edcor. Wij kunnen vrijwel alle soorten goederen vervoeren binnen Europa. U bent bij ons verzekerd van een professionele dienst met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Internationaal verzenden?

Maak gebruik van ons sneltransport!

De mogelijkheden van het internationaal transport

Edcor biedt diverse mogelijkheden op het gebied van internationaal transport. Wij vervoeren goederen namelijk binnen heel Europa. Alles omtrent het internationaal transport wordt door ons geregeld. Wij kunnen bijvoorbeeld de goederen inklaren bij de douane. Tevens verzorgen wij de invoerdocumenten en de uitvoerdocumenten. Zo weet u zeker dat alle zaken goed geregeld worden.

Tevens beschikken wij over diverse vervoermiddelen, zodat wij de goederen op de meest geschikte manier kunnen vervoeren. Heeft u bijvoorbeeld grote goederen of wilt u veel goederen in één keer laten vervoeren? Dan maken wij gebruik van onze vrachtwagens. Heeft u goederen die gekoeld moeten worden? In dat geval bieden wij koeltransport aan. Wij vinden het erg belangrijk om betrouwbare diensten aan te bieden. Dit betekent dat wij uw goederen gegarandeerd op het gewenste moment afleveren. U kunt uw goederen online volgen dankzij de GPPS Buddy. Zo blijft u tijdens het gehele proces op de hoogte van de voortgang. Ook werken wij alleen met ervaren koeriers. Zij hebben al vele goederen binnen Europa vervoerd. Daardoor weten zij precies hoe ze alle goederen veilig naar de bestemming moeten vervoeren zodat ze in perfecte staat aankomen.

Edcor inschakelen voor het internationaal transport

Wilt u Edcor inschakelen voor het internationaal transport? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten hoeveel onze diensten kosten. Via het offerteformulier kunt u een offerte aanvragen. Het is ook mogelijk om uw opdracht aan ons voor te leggen. Neemt u gerust contact op door te bellen, een mail te sturen of het contactformulier in te vullen.

Telefoonnummer 033-4531010
E-mail info@edcor.nl.