Koerier in Amersfoort

Een goede koerier in Amersfoort is onmisbaar voor bedrijven en particulieren. Edcor is een ervaren koeriersdienst. Onze koeriers hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze goederen veilig moeten vervoeren. Tevens hebben wij verschillende vervoermiddelen om de goederen optimaal te vervoeren. Bij ons profiteert u van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Op welke manieren kan een koerier in Amersfoort u helpen?

U kunt voor diverse vervoersopdrachten terecht bij Edcor. Wij helpen onder andere particulieren en diverse soorten organisaties. Hierbij kunt u denken aan ziekenhuizen, supermarkten en galerijen. Dankzij onze ervaring weten wij precies hoe alle goederen het beste vervoerd kunnen worden. Wij beschikken bijvoorbeeld over vrachtwagens voor grote goederen en over koelopleggers voor goederen die gekoeld moeten worden. Zo kunt u vrijwel alle opdrachten met een gerust hart aan onze koerier in Amersfoort overlaten. Het maakt niet uit waar u gevestigd bent of waar de goederen bezorgd moeten worden. Dankzij onze centrale ligging kunnen wij naar elke gewenste locatie in Nederland rijden. Tevens kunt u ons inschakelen voor internationaal vervoer. Edcor staat voor service en vakbekwaamheid. Ons doel is om alle goederen op het gewenste tijdstip af te leveren. Wij gebruiken een Track & Trace systeem om de opdrachten in de gaten te houden. Uiteraard is het ook van belang dat alle goederen veilig worden vervoerd en dat ze onbeschadigd afgeleverd worden. Wij pakken de goederen zorgvuldig in en onze koeriers rijden voorzichtig.

Het inschakelen van een koerier in Amersfoort

Voor het inschakelen van een goede koerier in Amersfoort bent u bij Edcor aan het juiste adres. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door het offerteformulier op onze website in te vullen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn als u contact met ons opneemt. U kunt daarvoor bellen, mailen of het contactformulier invullen. Geeft u gerust aan wat uw wensen zijn.