Koerier in Utrecht

Wilt u goederen vervoeren binnen Nederland of wilt u goederen naar het buitenland vervoeren? Dan kunt u een betrouwbare koerier in Utrecht inschakelen. Edcor helpt u graag met het vervoeren van verschillende goederen en producten. Wij beschikken over diverse vervoermiddelen zodat we vrijwel alle goederen kunnen vervoeren. Onze diensten hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zo kunt u altijd gebruik maken van onze koeriersdiensten.

De mogelijkheden van een koerier in Utrecht

Onze koerier in Utrecht biedt diverse mogelijkheden. Wij kunnen bijvoorbeeld medisch transport bieden voor ziekenhuizen of wij kunnen kunst vervoeren voor musea en particulieren. Vrijwel alle soorten goederen kunnen door ons vervoerd worden. U mag gerust contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Edcor is gevestigd in het midden van Nederland. Wij kunnen dan ook naar elke gewenste locatie rijden om goederen op te halen en om deze te bezorgen. Daarnaast bieden wij internationaal vervoer aan. Vrijwel altijd kunnen wij de goederen op het gewenste tijdstip leveren. Wij maken gebruik van een Track & Trace systeem zodat we constant in de gaten kunnen houden of we nog op schema liggen. U kunt dan ook volledig op ons rekenen. Klantgerichtheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij voeren vervoersopdrachten uit voor ziekenhuizen, particulieren, musea en bedrijven. Alle goederen worden netjes ingepakt zodat ze veilig op de bestemming aankomen. Onze koeriers hebben jarenlange ervaring met het vervoeren van goederen.

Een koerier in Utrecht inschakelen

Wilt u een koerier in Utrecht inschakelen? Edcor staat voor u klaar voor elke bezorgklus! Neemt u gerust contact met ons op om uw wensen met ons te bespreken. U kunt telefonisch contact opnemen, een mail sturen of het contactformulier op onze website invullen. Wij denken graag met u mee. U kunt ook eerst een offerte aanvragen door het offerteformulier in te vullen.