Opslagruimte in Amersfoort

Heeft u niet voldoende ruimte om zelf goederen op te slaan? Dan kunt u gebruik maken van onze opslagruimte in Amersfoort. Edcor zorgt ervoor dat uw goederen veilig en onder de juiste omstandigheden opgeslagen worden. U kunt deze goederen op elk gewenste moment weer ophalen. Tevens kunt u ons inschakelen voor het order picken en het verzenden van uw goederen.

Goederen bewaren?

Veilig & betrouwbare opslag.

Wat zijn de mogelijkheden voor de opslagruimte in Amersfoort

Edcor biedt veel verschillende mogelijkheden voor de opslagruimte in Amersfoort. Wij beschikken over 300 m² opslagruimte. Dit betekent dat wij vrijwel altijd ruimte hebben om ook uw goederen op te slaan. U kunt uw goederen voor een korte tijd of een lange tijd bij ons op laten slaan. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat u tijdelijk geen eigen opslagruimte heeft. Wij kunnen dan de goederen enkele weken opslaan en deze verzenden op het moment dat u dat wenst. U kunt de goederen ook zelf afhalen als u ze nodig heeft. Daarnaast is het mogelijk om ons in te schakelen voor het order picken. Tevens kunt u bij ons uw beursmaterialen op laten slaan. Op het moment dat u een beurs heeft bezorgen wij het materiaal op de gewenste locatie. Na afloop halen we de materialen op zodat ze weer in onze opslag staan. Uiteraard zorgen wij er in alle gevallen voor dat uw goederen veilig worden opgeslagen.

Wilt u gebruik maken van de opslagruimte in Amersfoort?

Waarschijnlijk wilt u eerst weten hoeveel het kost om gebruik te maken van onze opslagruimte in Amersfoort. U kunt dan een offerte aanvragen door het offerteformulier op onze website in te vullen. Onze diensten hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het is ook mogelijk om contact op te nemen zodat u uw wensen aan ons kunt voorleggen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Telefoonnummer 033-4531010
E-mail info@edcor.nl