Groot transport

Wilt u grote objecten of onderdelen laten vervoeren door een koeriersbedrijf? U kunt dan bij Edcor terecht voor het groot transport. Wij beschikken over diverse opleggers en trailers zodat wij alle objecten op de juiste manier kunnen vervoeren. Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Grote objecten vervoeren?

Bel ons voor een offerte op maat.

De opties die het groot transport biedt

Het laten vervoeren van grote objecten en onderdelen is een klus die met grote zorg uitgevoerd dient te worden. U wilt tenslotte dat uw goederen veilig vervoerd worden zonder dat ze beschadigd raken. Als u zelf niet over de geschikte opleggers of trailers beschikt, dan kunt u Edcor inschakelen. Wij hebben namelijk diverse trailers zodat we vrijwel alle goederen kunnen vervoeren. Onze ervaren koeriers weten precies welke trailer het meest geschikt is voor het vervoeren van bepaalde onderdelen. Wilt u bijvoorbeeld palen of grote platen laten vervoeren? Dan maken wij gebruik van een open oplegger. De onderdelen worden bevestigd zodat ze stabiel op de oplegger blijven liggen. Voor het vervoeren van zeer grote onderdelen gebruiken wij tautliners. De gehele zijkant van deze trailers worden afgedekt met een stevig zeil. De grote onderdelen kunnen eenvoudig via de zijkant uit de trailer worden gehaald. Wij maken gebruik van koelopleggers voor goederen die gekoeld moeten worden. Alle overige goederen worden vervoerd door een citytrailer. Deze trailers kunnen tevens gebruikt worden om goederen in een binnenstad af te leveren.

Wilt u het groot transport inschakelen?

Het aanvragen van groot transport bij Edcor is erg makkelijk. U hoeft alleen maar contact op te nemen door te bellen, het contactformulier in te vullen of een mail te sturen. Wij kunnen u dan vertellen wat de mogelijkheden zijn. U kunt er ook voor kiezen om eerst een offerte aan te vragen. In dat geval kunt u het offerteformulier invullen.

Telefoonummer 033-4531010
E-mail info@edcor.nl