Koeltransport in Utrecht

Het koeltransport in Utrecht is ideaal als u uw goederen gekoeld wilt vervoeren. Edcor beschikt over koelopleggers zodat wij vrijwel alle goederen kunnen vervoeren. Onze koeriers hebben veel ervaring met het koeltransport. Zij zorgen ervoor dat de goederen gedurende de hele reis gekoeld blijven. Tevens leveren zij de goederen op tijd af bij de gewenste bestemming.

Wanneer kunt u gebruik maken van het koeltransport in Utrecht?

Sommige goederen moeten in bepaalde omstandigheden vervoerd worden. Het koeltransport is bedoeld voor goederen die gekoeld vervoerd moeten worden. Hierbij kunt u denken aan voedingsmiddelen zoals vlees, gebak en fruit. Deze goederen zullen gekoeld moeten worden om te voorkomen dat ze bederven. Met het koeltransport in Utrecht zorgt u ervoor dat uw goederen vanuit de gekoelde opslag meteen in een gekoelde trailer worden gelegd. Vervolgens vervoeren wij de goederen naar de gewenste bestemming. Zowel het laden, het vervoeren als het uitladen wordt door onze koerier gedaan. Zo heeft u zelf weinig werk aan het koeltransport. Onze koeriers rijden binnen heel Nederland, maar zij kunnen ook naar een bestemming binnen Europa rijden. U kunt de voortgang bijhouden dankzij het GPS-Buddy systeem. Zo kunt u zien waar de koerier zich bevindt en wanneer de goederen precies afgeleverd worden. Dit geeft u overzicht tijdens het gehele proces. U mag gerust contact opnemen om uw wensen met ons te bespreken. Wij kunnen u dan vertellen hoe het koeltransport het beste uitgevoerd kan worden.

Het inschakelen van het koeltransport in Utrecht

Wilt u het koeltransport in Utrecht inschakelen? U mag ons bellen, maar u kunt ook het contactformulier invullen of mailen. Wij geven graag aan hoe we u kunnen helpen met het transport. U kunt ook een offerte aanvragen door het offerteformulier in te vullen. Dit is geheel vrijblijvend. Zo weet u van tevoren hoeveel het koeltransport gaat kosten.

Telefoonnummer 033-4531010
E-mailadres info@edcor.nl