Kunst transport

Wilt u binnenkort een beeld of een schilderij laten vervoeren? Of wilt u meerdere kunstobjecten in één keer laten vervoeren? U kunt dan Edcor inschakelen voor het kunst transport. Wij zorgen ervoor dat de kunst veilig aankomt op de bestemming. Zowel particulieren als organisaties kunnen onze diensten inschakelen tegen een goede prijs.

Specialist in kunstvervoer

Transport met beleid! 

De mogelijkheden van het kunst transport

Bij het vervoeren van kunst speelt voorzichtigheid een grote rol. U wilt tenslotte niet dat uw schilderij of uw beeld beschadigd raakt tijdens het vervoer. Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u uw schilderijen veilig laten vervoeren? Of moeten diverse kunstobjecten naar een musea of tentoonstelling vervoerd worden? U kunt dan het kunst transport laten regelen door Edcor. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we de diverse kunstobjecten het beste vervoerd kunnen worden. De vrachtwagens worden zo ingeladen dat de kunstobjecten elkaar niet aanraken en dat ze niet beschadigd kunnen raken. Wij maken gebruik van diverse materialen om de kunstobjecten in te pakken. Onze koeriers rijden voorzichtig en gelijkmatig om geschuif te voorkomen. Door deze maatregelen kunnen wij garanderen dat de kunstobjecten in perfecte staat afgeleverd worden. De kunst kan vervoerd worden naar een locatie binnen Nederland, maar wij kunnen ook de kunst binnen Europa vervoeren. Voordat wij aan de slag gaan vragen wij wat uw wensen zijn. Zo kunnen wij de beste service bieden.

 

Wilt u gebruik maken van het kunst transport?

U kunt eenvoudig het kunst transport aanvragen. Belt u ons gerust zodat u uw opdracht aan ons door kunt geven. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. U mag ook een mail sturen of het contactformulier invullen. Wilt u eerst weten wat de prijs van het transport is? Vult u dan het offerteformulier in. U ontvangt dan zo snel mogelijk een offerte op maat.

Telefoonnummer 033-4531010
E-mailadres info@edcor.nl