Snel transport nodig?

Nationaal en Internationaal tranport.

Edcor Transport en Koeriersdiensten

Cor Klavestijn en René van Roekel zijn 8 jaar geleden Edcor medisch transport gestart.

“De kracht van ons bedrijf is dat onze klanten meer van ons mogen verwachten dan pakketjes van a naar b vervoeren.”

Nationaal en internationaal transport

Edcor is een bedrijf dat gespecialiseerd is in nationaal en internationaal transport. Door de gunstige ligging in het hart van Nederland is het voor ons bijna altijd mogelijk om op tijd op het afleveradres te zijn, daarbij is vakbekwaamheid, service en klantgericht zijn een pré.

Dit doen wij dan ook 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar. Wij zien het als onze taak om voor een snel en verantwoordelijk transport van uw goederen zorg te dragen. En dat alles tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!

Wilt u een scherpe offerte op maat? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons.

Specialist in Medisch Transport

De chauffers van Edcor Medisch Transport zijn getraind en opgeleid om de operatie sets te controleren bij het afleveren en het ophalen.

Stiptheid

Cruciaal voor medisch transport is het iedermoment van de dag kunnen traceren waar de operatie sets zich bevinden. Het gaat immers soms om mensenlevens. Dat is ook de reden dat het wagenpark van Edcor Medisch Transport is uitgerust met een Track & Trace systeem. Wij zorgen dat de afgesproken levertijd wordt nagekomen

Edcor Full Service Transport

Ontvangt je onze nieuwsbrief al?

Enkele malen per jaar versturen wij een nieuwsbrief om kennis te geven van belangrijke zaken en nieuwe ontwikkelingen betreft onze diensten en de transportwereld.

Blijf ook op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

 

 

<form id="laform" method="post" action="https://edcor.email-provider.nl/subscribe/post/index.php" accept-charset="utf-8"><!-- [et_pb_line_break_holder] --><input type="hidden" name="next" value="/amersfoort/aanmelding-nieuwsbrief" /><!-- [et_pb_line_break_holder] --><input type="hidden" name="a" value="7xlzcvfmec" /><!-- [et_pb_line_break_holder] --><input type="hidden" name="l" value="89jylpxmu5" /><!-- [et_pb_line_break_holder] --><label for="id-sCrTPo9sjS">E-mailadres *</label><br><input type="text" name="sCrTPo9sjS" id="id-sCrTPo9sjS"><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><label for="id-p88t4hEkx5">Voornaam</label><br><input type="text" name="p88t4hEkx5" id="id-p88t4hEkx5"><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><label for="id-LrzSeX62ho">Achternaam</label><br><input type="text" name="LrzSeX62ho" id="id-LrzSeX62ho"><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><input type="submit" value="Aanmelden" class="lasubmit" /><!-- [et_pb_line_break_holder] --></form>

Wagenpark

Ons eigen wagenpark bestaat uit een DAF XF460, KRONE Trailer, 5 MB Sprinters, 1 bakwagen en een MB Citan.

“Goed materieel voor snelle aflevering”