Snel transport

In het geval van spoedleveringen wilt u natuurlijk dat een betrouwbaar en vakbekwaam koeriersbedrijf het vervoer regelt. Edcor heeft jarenlange ervaring met het snel transport. U kunt ons 24/7 bereiken als u een spoedlevering heeft. Onze koeriers gaan meteen voor u aan de slag zodat uw pakketten of goederen op het gewenste moment worden bezorgd.

Met spoed verzenden?

Edcor Sneltranport is de oplossing!

Wat zijn de voordelen van het snel transport?

Als u regelmatig uw goederen of pakketten wilt laten vervoeren, dan is het belangrijk dat u een goed koeriersbedrijf kent. Edcor helpt u graag met het afleveren van pakketten en goederen op korte termijn. Dit doen wij met de grootste zorg. Wij vervoeren de goederen binnen heel Europa. Tevens regelen wij alle zaken omtrent het vervoeren, zoals de in- en uitvoerdocumenten. U kunt het gehele snel transport aan ons overlaten. Het is mogelijk om een lading tot 25 ton door ons te laten bezorgen. Wij kunnen kleine pakketten bezorgen, maar ook vele goederen. Doordat wij beschikken over diverse vervoermiddelen kunnen wij uw goederen altijd op de juiste manier vervoeren. U kunt dus vrijwel altijd bij ons terecht als u gebruik wil maken van het snel transport. Wilt u precies weten wanneer uw goederen afgeleverd worden? Wij maken gebruik van het GPS-Buddy systeem. Dankzij dit systeem kunt u zien waar onze koerier zich bevindt en hoe lang het duurt voordat de goederen worden afgeleverd. Zo blijft u constant op de hoogte van de voortgang.

Het aanvragen van snel transport

Als u een spoedlevering heeft, dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk het snel transport aanvragen. U kunt dan het beste telefonisch contact opnemen. Wij kunnen uw opdracht dan direct bespreken en uitvoeren. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen als u meer informatie over het snel transport wilt. Voor het aanvragen van een offerte kunt u het offerteformulier invullen.

Telefoonnummer 033-4531010
E-mailadres info@edcor.nl