Standbouw in Utrecht

Bent u binnenkort aanwezig op een beurs met uw eigen stand? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een koerier die alle benodigdheden kan vervoeren. Edcor helpt u graag met de standbouw in Utrecht. Wij vervoeren de benodigdheden voor de beurs en wij kunnen u helpen met het opbouwen en het afbreken van de stand. Alles staat dan op tijd klaar voor de beurs.

Hoe gaat de standbouw in Utrecht in zijn werk?

Edcor regelt alles omtrent de standbouw in Utrecht. Wij kunnen stands opbouwen met een afmeting van maximaal 24 m². Eerst komen wij de benodigdheden voor de stand ophalen. Dit geldt zowel voor de stand zelf als voor de overige materialen en apparaten die u nodig heeft. Deze onderdelen worden met grote zorgvuldigheid naar de beurs vervoerd. Eenmaal op de locatie aangekomen gaan wij aan de slag met het opbouwen van de stand. Dit is inclusief het aansluiten van de elektronica. Wij zorgen voor de stroomvoorziening en we controleren vooraf of alles op de juiste manier is aangesloten. Wij zijn pas klaar als alles naar behoren werkt. U en uw team zijn dan optimaal voorbereid op de beurs. Als de beurs is afgelopen, dan helpen wij ook weer om alles te demonteren. Wij controleren of alle onderdelen aanwezig zijn en daarna vervoeren wij de onderdelen naar de gewenste locatie. Het is mogelijk om de stand in onze opslag te laten bewaren tot de volgende beurs plaatsvindt.

De standbouw in Utrecht aanvragen

Bent u geïnteresseerd in de standbouw in Utrecht? U kunt een offerte aanvragen door het offerteformulier in te vullen. Het is ook mogelijk om te bellen, te mailen of het contactformulier in te vullen. U kunt dan vragen stellen of we kunnen de mogelijkheden bespreken. Wij vertellen u graag alles over de standbouw in Utrecht.