Transport vanaf Schiphol

Wilt u goederen of pakketten vanaf Schiphol laten vervoeren? Schakelt u dan het ervaren koeriersbedrijf Edcor in! Wij bieden snelle en efficiënte diensten aan voor een scherpe prijs. Onze koeriers hebben jarenlange ervaring met het transport vanaf Schiphol, waardoor u de zekerheid heeft dat uw goederen in perfecte staat op plaats van bestemming aankomen. Bij internationale ritten rekenen wij geen aanrijkosten, wat inhoudt dat de kilometers op de heenweg (naar Schiphol) niet in rekening worden gebracht.

Internationaal transport nodig?

Gebruik onze snelheid en ervaring!

Hoe verzorgt Edcor internationaal transport vanaf Schiphol?

Edcor heeft een centrale ligging in Nederland. Wij kunnen daardoor binnen een mum van tijd uw goederen of pakketten op komen halen voor het transport vanaf Schiphol. Uiteraard beschikken wij over meerdere voertuigen, zodat we alle goederen op een veilige manier kunnen vervoeren. Voor bederfelijke waren zetten wij koelwagens in, terwijl grote voorwerpen eenvoudig vervoerd kunnen worden met een passende trailer of oplegger. Tevens kunnen wij u helpen met diverse zaken rondom het internationaal transport. Wij kunnen bijvoorbeeld de nodige uitvoerdocumenten klaarmaken. Dat bespaart u veel tijd en u bent ervan verzekerd dat alle zaken goed geregeld zijn. Het transporteren van goederen was nog nooit zo eenvoudig! Om u tijdens het gehele proces op de hoogte te houden, maken wij gebruik van de GPS Buddy. Zo kunt u precies zien waar uw lading zich op een bepaald moment bevindt. Uiteraard mag u altijd contact opnemen als u vragen heeft.

Edcor inschakelen voor het transport vanaf Schiphol

Als u Edcor in wilt schakelen voor het vervoeren van uw goederen, dan kunt u telefonisch contact opnemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar, zowel voor standaard opdrachten als spoedopdrachten. Wilt u meer informatie over het transport vanaf Schiphol? Vraagt u dan direct een offerte aan via onze website. U hoeft alleen maar op ‘Offerte’ in het menu te klikken en het formulier in te vullen. Natuurlijk staan wij ook klaar om uw vragen te beantwoorden.