Distributie Transport

Heeft u diverse goederen die naar winkels, fabrieken of andere bedrijven vervoerd moeten worden? Dan kunt u het distributie transport van Edcor inschakelen. Wij zorgen ervoor dat uw goederen op de juiste manier vervoerd worden en dat deze op tijd worden afgeleverd. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u altijd op ons rekenen voor het vervoeren van uw goederen.

Wat houdt het distributie transport in?

Als u een leverancier bent, dan wilt u natuurlijk dat uw goederen op tijd bij de diverse afnemers afgeleverd worden. Beschikt u zelf niet over de trailers of wilt u het vervoer aan een ervaren bedrijf overlaten? Edcor staat voor u klaar om de diverse goederen naar uw afnemers te vervoeren. Met het distributie transport zorgen wij ervoor dat uw goederen op de gewenste bestemming of bestemmingen worden afgeleverd. Wij beschikken over diverse trailers, waaronder tautliners, citytrailers en koelopleggers. Zo kunnen wij vrijwel alle goederen op de juiste manier vervoeren. Onze koeriers kunnen dankzij hun jarenlange ervaring bepalen welke trailer de beste optie is voor bepaalde goederen. Wij begrijpen dat u wilt weten hoe het ervoor staat met het distributie transport. U kunt via onze website inloggen bij GPS-Buddy. Dankzij dit systeem kunt u zien waar onze koeriers zich bevinden en wanneer de goederen worden afgeleverd. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alle goederen op tijd worden afgeleverd.

n.

Het distributie transport inschakelen

Wilt u gebruik maken van het distributie transport? Neemt u dan gerust contact met ons op om uw opdracht te bespreken. U kunt telefonisch contact opnemen, maar u mag ook een mail sturen of het contactformulier invullen. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Als u wilt weten hoeveel het transport kost, dan kunt u eerst het offerteformulier invullen. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een offerte. Bij ons bent u verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.